main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
RIMPELS

Dermadiva Wrinkle-killer Hydrogel

1 4 4 4
|
Dermadiva Wrinkle-killer Hydrogel
 28%
korting
30ml
€ 53,49
€ 38,46
Aantal:
-
+
1-3 dagen

Voorraad: 23

Productomschrijving

Dermadiva Wrinkle-killer Hydrogel

- Voor het gezicht en de oogzone

- Voor alle huidtypes

Inhoud: 30 ml
Periode na opening: 3 maanden
VERVALDATUM: 36 maanden

Wrinkle-Killer hydrogel is een unieke 2-in-1 formule die een crème en een geconcentreerd serum combineert hij hydrateert en verzacht de huid intensief en reduceert tekenen van veroudering.  Na slechts 14 dagen* dagelijks gebruik worden rimpels gereduceerd en wordt de huid zichtbaar verjongd. Deze formule bevat de geavanceerde neuropeptide BIO-GENETIC G3, een biosynthetische tri-peptide die is gebaseerd op het slangengif van Wagler's lanspuntslang. Deze neuropeptide helpt rimpels in uw gelaatsuitdrukking te reduceren. Een geconcentreerd, hydraterend complex met waardevolle bestanddelen zoals ureum, allantoïne en hyaluronzuur beschermt de huid tegen transepidermaal waterverlies en zorgt voor een optimale hydratatie. Olievrije formule.

Voor een onmiddellijke lifting van het gezicht kunt u uw dagelijkse gebruik van hydrogel aanvullen met DERMADIVA 2 Minutes Lifting Serum Primer, een product dat een spectaculair verzachtend effect heeft en wallen en rimpels reduceert binnen slechts twee minuten.

Bewezen fantastische resultaten!
Reduceert kraaienpootjes tot 24%*
Reduceert voorhoofdrimpels tot 41%*
Reduceert nasolabiale plooien tot 30%*

AANBRENGING:
Breng elke ochtend en avond aan op een gereinigd gezicht, met name op rimpels voorhoofd rond de ogen en mond. Laat het intrekken, U kunt een licht prikkelend gevoel ervaren na het aanbrengen. Dit is volstrekt natuurlijk en verdwijnt na een paar minuten.

*Prestatietests verricht onder toezicht van een huidarts in een groep van 20 vrouwen in een onafhankelijk onderzoekslaboratorium.

ONMIDDELLIJKE LIFTING

STAP 1
Was uw gezicht en droog het voorzichtig af. Breng de DERMADIVA Wrinkle-Killer Hydrogel aan op het gezicht en onder de ogen. Wacht 1 à 2 minuten totdat de gel volledig is geabsorbeerd.

STAP 2
Breng de DERMADIVA 2 Minutes Lifting Serum Primer- peptide ampullen  aan op de gebieden die een onmiddellijke correctie en zichtbare versteviging vereisen.

Lees meer
Dermadiva Wrinkle-killer Hydrogel
Dermadiva Wrinkle-killer Hydrogel
€ 38,46