main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Aanbieding
Orange Care Snake venom Cream
 36%
korting

Orange Care Snake venom Cream

50ml
Rimpelssssss verdwijnen dankzij slangengif! De revolutionaire anti rimpelcrème Snake Venom is gebaseerd op een polypeptide dat voorkomt in het gif van de slang Tempel Viper (Tropidolaemus wagleri). Klinische tests tonen aan dat deze stof de uitdrukkingslijnen in je gezicht en nek vermindert door spiersamentrekkingen tegen te werken. Doordat je huid rust krijgt, treedt er herstel op, met als resultaat een aanzienlijke afname van de uitdrukkingslijnen en van de diepte van de meest uitgesproken rimpels zoals die op je voorhoofd, kraaienpootjes rond je ogen en rimpels rond je mond.De werking van Snake Venom wordt daarnaast nog eens extra versterkt door andere actieve bestanddelen die aantoonbaar doeltreffend zijn gebleken, zoals collageen, elastine, retinol en Q-10. De combinatie van deze ingrediënten met het slangengif zorgen voor een anti-verouderingseffect voor alle huidtypes (voor vrouwen en mannen!) en in het bijzonder voor de rijpere huid.Al na 1 minuut na het opbrengen van Snake Venom neemt de spierspanning met 36% af en kan je huid aan het grote herstel beginnen. Na twee dagen is je spierspanning met maar liefst 67 % afgenomen en kun je de eerste tekenen van herstel al waarnemen. Na 28 dagen zijn rimpels in gezicht en nek met maar liefst 52% afgenomen en zie je er tijdens een stralende lach tien jaar jonger uit!Rozenbottelolie, squalaan en sheaboter waarborgen dat het product geen olie bevat, en dus volledig vrij is van minerale oliën. Het maakt de huid niet vet dankzij het enorme doordringingsvermogen. Snake Venom is een Unisex product, ideaal voor alle huidsoorten en in het bijzonder aanbevolen voor rijpere huid, als dagcreme en als nachtbehandeling.
€ 29,95
€ 19,11
Vanaf 3 € 18,15 p/s
+
Orange Care Baba De Caracol Creme
 39%
korting

Orange Care Baba De Caracol Creme

50ml
Baba de Caracol, een sterke huidverjongende werkingOrange Care Baba de Caracol (slakkenslijm) crème is de recente ontwikkeling op het gebied van cosmetica. Het is een uitwendige behandeling voor het gezicht, de handen en het lichaam. De crème zorgt voor een diep herstel van de huid. Geschikt bevonden voor ieder huidtype van mannen en vrouwen. Slakken blijken in staat zelf hun slakkenhuis te herstellenals het beschadigd is, door middel van onder andere de herstellende stof Alantonine die zich in hun slijm bevindt.Orange Care Baba de Caracol (slakkenslijm) crème is gebaseerd op de combinatie van de het vermaarde Alantonine en Glycolzuur (Hydroxy-azijnzuur), dat voor een natuurlijke peeling van de huid zorgt. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd, Tegelijkertijd zorgt de crème voor vernieuwing en verjonging van de huid.Te gebruiken bij: Puistjes, Mee-eters, Zwangerschapsstriemen, Rimpels - Kraaienpootjes, Littekens,Baba de Caracol crème bevat een unieke samenstelling ingrediënten:• Alantonine: helpt het lichaam bij het herstel van de weefsels en doet de huid herleven• Hydroxy-azijnzuur: zorgt voor een natuurlijk peeling effect• Collageen en elastine: deze stoffen geven steun en veerkracht• Vitamines en eiwitten: voeden de huid en maken deze soepel De werking van de Orange Care Baba de Caracol crème:• Draagt bij tot het natuurlijk herstel van de huid• Verwijdert dode huidcellen• Littekens, rimpels en zwangerschapsstriemen zullen vervagen• Heeft een sterke huidverjongende werking• De huid trekt prachtig strak en het verouderingsproces wordt geremd
€ 19,95
€ 12,10
Vanaf 4 € 11,50 p/s
+
Orange Care Dragon's Blood
 11%
korting

Orange Care Dragon's Blood

100ml
Dragon’s Blood is een hydroglycolextract van het hard van de boom Croton lechleri met tal van gunstige eigenschappen voor de behandeling van de huid, ECOCERT gevalideerd. Deze hars bevat alkaloïde taspine en hydrochloride van taspine en staat bekend om zijn helende werking. Bovendien is de antioxiderende werking, door het hoge gehalte aan proanthocyanen, 20 maal krachtiger dan vitamine C en 50 maal krachtiger dan vitamine E. Dragon’s Blood is bedoeld voor verzorgende behandelingen van de huid van het gezicht en de rest van het lichaam:Anti-aging behandelingenBehandelingen te bescherming tegen vrij radicalenBehandelingen van gevoelige huidtypen en na blootstelling aan zonBehandelingen voor en na zwangerschap (preventie van striae)De toevoeging van aloë vera afkomstig van biologische teelt, rozen- en oliefolie, vitamines van de groep B, retinol en vitamine E, en de hydraterende en hydrolysaatfactor van soja versterken het effect ervan.Dragon’s Blood is ideaal voor rijpere, gevoelige, vette huidtypen en de onregelmatige huid, Gebruiksaanwijzing:Aanbrengen op elk uur van de dag op de goed gereinigde en gedroogde huid. Verdelen met zachte, roterende massagebewegingen om het binnendringen te bevorderen tot de huid zijdezacht aanvoelt. Het product is zo verpakt dat het steeds in perfecte toestand blijft.Cosmetisch product voor uitwendig gebruik. Dermatologisch getest, niet op dieren. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat geen parabenen of minerale oliën.Vanwege natuurlijke ingrediënten gelieve niet blootstellen aan licht of warmte.
€ 19,95
€ 17,63
+