main menu-icon
HAARGEL

Brylcreem Gel Original Voordeelverpakking

1 5 5 5
|
Brylcreem Gel Original Voordeelverpakking
Kies je Inhoud
150ml
250ml
6x250ml
6x250ml
€ 17,70
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 13

Productomschrijving

Brylcreem Gel Original Voordeelverpakking

Ben jij op zoek naar een mooi glanzend retro kapsel? Probeer Brylcreem eens om de juiste look voor jou te creëren!

Brylcreem Original - 250 ml - Gel creëert de perfecte look.

• Laat je haar glanzen.
• Creëer de perfecte look.
• Je haar is makkelijk handelbaar.
• Makkelijk te restylen.
• Blijft de hele dag zitten.
• Voor mannen met kort tot iets langer haar.

Heb jij ook altijd moeite om je haar goed te stylen? Wat je er ook mee doet, je haar wil maar niet zitten zoals jij dat wil. Met Brylcreem Original is dit verleden tijd. De meeste gels voor het haar maken het haar alleen maar hard en onhandelbaar. Voordat je haar echt goed in model zit, is de gel al opgedroogd en kun je er niks meer mee. De enige mogelijkheid is om je haar (wéér) uit te spoelen en het opnieuw te proberen. Met Brylcreem Original heb je dit probleem niet. Brylcreem Original is namelijk een pommade; een olie- en wasachtige substantie die niet hard wordt. Je kunt alles met je haar doen, zonder dat het hard en onhandelbaar wordt. Brylcreem Original lijkt wel op gel: het maakt je haar namelijk ook glanzend. Deze pommade is echter veel makkelijker om mee te werken. Brylcreem Original zorgt er niet alleen voor dat je haar perfect zit, maar laat ook alle vrouwen uit je omgeving op je afkomen. Zodra vrouwen jouw haar zien, kunnen ze er niet vanaf blijven. Brylcreem bestaat sinds 1928 en wordt al jarenlang gebruikt om het ideale, glanzende kapsel mee te maken. Ben jij op zoek naar een mooi glanzend retro kapsel? Probeer Brylcreem Original om de juiste look voor jou te creëren!

Gebruiksinformatie 1. Bij voorkeur verdelen in droog haar. 2. Warm eerst een klein beetje Brylcreem op in je handpalmen. 3. Style vervolgens je haar in model met je vingertoppen.


Veelgestelde vragen over

1. Hoelang blijft mijn haar in model met deze pommade?
Met Brylcreem blijft je haar de hele dag in model. Tussendoor kun je je haar restylen zoals je wilt, aangezien je haar niet hard wordt.

2. Kan ik Brylcreem iedere dag gebruiken?
Je kunt Brylcreem iedere dag gebruiken. Het is wel aangeraden om je haar tussendoor goed uit te spoelen, zodat oude restjes verwijderd worden.


Lees meer
Brylcreem Gel Original Voordeelverpakking
Brylcreem Gel Original Voordeelverpakking
€ 17,70