main menu-icon
GEKLEURD HAAR

Hennaplus Colour Boost Shampoo 3 Copper

|
Hennaplus Colour Boost Shampoo 3 Copper
Kies je Inhoud
200ml
200ml
€ 12,87
1 x 200ml
1 x 12,87
€ 12,87
 
4 x 200ml
4 x € 12,48
€ 49,92
Bespaar 3%
5 x 200ml
5 x € 12,23
€ 61,15
Bespaar 5%
Aantal:
-
+
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Hennaplus Colour Boost Shampoo 3 Copper

De 100% natuurlijke kleurpoeders. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met verschillende unieke haarkleurproductlijnen. Dit is het resultaat van onze passie om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te bieden voor elke kleurwens.

Wanneer het haar gekleurd wordt, is de kleur altijd het mooiste en meest intens direct na de kleurbehandeling. In de periode tussen 2 kleuringen vervaagt het kleurresultaat geleidelijk. De haarkleur wordt minder intens, dof en uitgroei wordt zichtbaar. Hoe vaak het haar wordt gewassen en de conditie van het haar hebben invloed op dit proces. Het wordt ook door andere factoren beïnvloed zoals zonlicht, zwemmen in een zwembad of zee. Om de haarkleuring intens en mooi te houden tussen 2 kleurbehandelingen in is kleuronderhoud de oplossing!

Hennaplus Colour Boost is een unieke serie voor superieur kleuronderhoud. Colour Boost verfrist en intensiveert de haarkleur tussen 2 kleurbehandelingen in. Colour Boost kan bij elk merk of type haarkleuring gebruikt worden. De intensieve verzorging & glans formule, vrij van ammonia of peroxide bevat een grote hoeveelheid kleurpigmenten. Geeft een kleurboost, camoufleert de eerste grijze haren en uitgroei, verzorgt en maakt het haar schoon in één behandeling.

Speciaal geselecteerde botanische kruiden en conditionerende ingrediënten bieden superieure verzorging en glans. Colour Boost is snel & gemakkelijk te gebruiken zoals een shampoo en is economisch in gebruik. Elke verpakking bevat voldoende product voor 10 – 15 behandelingen. Wanneer wekelijks gebruikt, kan het intensieve kleurresultaat tot wel 3 maanden vastgehouden worden!

Afmetingen

Hoogte: 18.2 cm
Breedte: 5.5 cm
Diepte: 5.5 cm

Lees meer
Hennaplus Colour Boost Shampoo 3 Copper
Hennaplus Colour Boost Shampoo 3 Copper
€ 12,87