main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


LENZENVLOEISTOF

Complete Mps Lenzenvloeistof Zachte Lenzen

3 4 5 3
|
Complete Mps Lenzenvloeistof Zachte Lenzen
360ml
€ 14,29
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Complete Mps Lenzenvloeistof Zachte Lenzen

Reinigt, desinfecteert, spoelt en is een bewaarvloeistof voor alle zachte contactlenzen

Algemeen

Reinigt, desinfecteert, spoelt en is een bewaarvloeistof voor alle zachte contactlenzen.

De COMPLETE® MPS EASY RUB™ FORMULE begint met het poetsen en afspoelen van het oppervlak van de contactlens om vuil en micro-organismen te verwijderen.

Veel contactlensspecialisten ondersteunen handmatig poetsen en spoelen omdat dit veel voordeel biedt voor de contactlensdrager, zoals beter verwijderen van vuil en micro-organismen, een beter zicht , prettiger dragen van de lenzen en gezondere ogen.¹ COMPLETE MPS EASY RUB FORMULE bevat een zachte maar effectieve desinfectant om contactlenzen schoon en uw oog gezond te houden. De speciaal ontwikkelde formule helpt ook andere vervuiling van uw lenzen te verwijderen zoals eiwitaanslag hetgeen kan dienen als een voedselbron voor bacterieën.

Het is geruststellend te weten dat in testen de COMPLETE® MPS EASY RUB™ FORMULE wanneer volgens de instructies gebruikt, maar liefst 99,999% van de micro-organismen van het lensoppervlakte verwijdert. Hierdoor blijven contactlenzen schoon, voelen prettig aan en zijn altijd klaar om gedragen te worden. Instructies zijn te vinden in de bijsluiter.

Gezondere ogen beginnen met COMPLETE®MPS EASY RUB™ FORMULE

-Poetsen en spoelen voor extra veiligheid

-Grondige desinfectie

-Schone lenzen voor een beter zicht

-Prettig contactlenzen dragen

www.ibdtrade.nl

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Complete Mps Lenzenvloeistof Zachte Lenzen
Complete Mps Lenzenvloeistof Zachte Lenzen
€ 14,29