main menu-icon
BORSTEN

Breast Gro Capsules 2 Maanden Kuur

16 4 5 1
|
Breast Gro Capsules 2 Maanden Kuur
 35%
korting
Kies je Inhoud
135caps
270caps
270caps
€ 112,99
€ 73,44
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Breast Gro Capsules 2 Maanden Kuur

Kuur voor grotere en vollere borsten.

BreastGro is een volledig natuurlijk kuurproduct op basis van zes zorgvuldig geselecteerde granen en drie soorten hop. Het stimuleert het bestaande klierweefsel in de borsten. De isoflavonen in BreastGro, ook wel plantaardige hormonen genoemd, bevorderen de productie van lichaamseigen hormonen. Het lichaam reageert hierop -net als in de pubertijd- met de productie van klierweefsel.

De effectiviteit van de Breast Gro-kuur voor vollere en grotere borsten is wetenschappelijk bewezen met een dubbelblind klinisch onderzoek.
In de eerste 6 weken kunnen de borsten gevoeliger worden en kun je een tintelend gevoel in de borsten ervaren. Dit duidt erop dat de borstontwikkeling op gang komt.

Breast Gro: Een klinisch geteste samenstelling met 100% natuurlijke ingrediënten!

Deze verpakking is goed voor 2 maanden kuurbehandeling.

Dosering
Voor een optimaal resultaat dient Breast Gro 6 tot 8 maanden als kuur te worden gebruikt. Voor een blijvend resultaat valt het aan te raden daarna de onderhoudsdosering toe te passen.

Duur van de kuur per doel: Alleen verstevigen - 3 maanden Verstevigen en vergroten - 6-8 maanden

De eerste week 2 capsules per dag, de weken erna 4 capsules per dag, verspreid over de dag met water innemen. Bij voorkeur na de maaltijden.
Na het behalen van het gewenste resultaat kan worden overgegaan op de onderhoudsdosering van 2 capsules per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of periode van borstvoeding. Het effect van Breast Gro kan per persoon verschillen.
De werking komt uitsluitend op gang als het voorgeschreven aantal capsules voor langere duur (ten minste 8 weken) wordt ingenomen.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 17 cm
Diepte: 7.1 cm

Lees meer
Breast Gro Capsules 2 Maanden Kuur
Breast Gro Capsules 2 Maanden Kuur
€ 73,44