main menu-icon
kerst 2019 tickertape
DEOROLLER

Axe Signature Deodorant Roller Anti-Transpirant

2 5 5 5
|
Axe
Axe Signature Deodorant Roller Anti-Transpirant
 71%
korting
50ml
€ 4,49
€ 1,26
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Axe Signature Deodorant Roller Anti-Transpirant

Ervaar het universum met anti-transpirants en deodorants van AXE, de beste haarproducten en een huidverzorgingslijn voor mannen om de juiste eerste indruk te maken.

Axe Anti-transpirant Signature - 50 ml - Deodorant Roller voor 48 uur bescherming tegen zweet met heerlijke Old wood & Dark vanilla geuren.

• Beschermt 48 uur tegen zweten.
• Beschermt tegen witte strepen.
• Old wood & Dark vanilla geuren.
• Met Anti-Marks Protection.
• Gaat gele vlekken tegen.
• Verfrissende werking gedurende de dag.

Om te verleiden moet de man zijn dag goed voorbereiden en daarvoor kiest hij een professionele uitrusting. Met de AXE-producten kan hij zich voorbereiden om er de hele dag en nacht zelfverzekerd tegenaan te kunnen. Komt het meisje van zijn dromen voorbij? No sweat, AXE is zijn beste bondgenoot in het spel der verleiding. Om je de hele dag, maar ook nacht, te beschermen tegen zweet komt Axe met de Signature Anti-Transpirant Deodorant roller. Deze deodorant anti-transpirant beschermt je 48 uur lang tegen zweet. Het bevat de Anti-Marks Protection. Deze formule beschermt je tegen witte strepen en gele vlekken. Maar dit beschermt niet alleen jou, maar zorgt er ook voor dat je shirt schoon en fris blijft gedurende de dag. De deodorant Adrenaline heeft de geuren van Old wood & Dark vanilla. Deze heerlijke geuren beschermen je 48 uur lang tegen de onaangename geuren die zweet kunnen veroorzaken. De anti-transpirant roller is makkelijk in gebruik door de gebruiksvriendelijke roller. De verpakking is klein zodat het ook gemakkelijk mee te nemen is buitenshuis en zelfs mee te nemen is op reis. De deodorant roller is speciaal ontwikkeld voor mannen die graag de hele dag beschermd zijn tegen zweet. Zorg ervoor dat zweet jouw stijl niet gaat bepalen en gebruik de Axe Adrenaline Anti-Transpirant Deodorant roller.

Gebruiksinformatie Zorg dat de oksels droog zijn en rol de roller onder de oksels tot deze bedekt zijn met de anti-transpirant.


Veelgestelde vragen:

1. Hoe lang werkt de anti-transpirant?
Hij geeft 48 uur bescherming.

2. Waar gebruik je de anti-transpirant?
Deze gebruik je alleen onder je oksels.

Afmetingen

Hoogte: 40 cm
Breedte: 45 cm
Diepte: 115 cm

Lees meer
Axe Signature Deodorant Roller Anti-Transpirant
Axe Signature Deodorant Roller Anti-Transpirant
€ 1,26