main menu-icon
DOUCHEGEL

Laura Biagiotti Shower Gel

|
Laura Biagiotti Shower Gel

Productomschrijving

Laura Biagiotti Shower Gel

Het ontwaken van romantiek, de tijd van eerste liefde, het gevoel van vlinders in de maag. Enthousiasme en dagdromen, een zweeftoestand tussen droom en werkelijkheid. Blikken, aanrakingen, kussen - in dromen komen fantasieën uit. Dromen anticiperen op wat men hoopt. Een romantische ontmoeting, een eerste sprankelende flirt, een jonge liefde? Romantische gevoelens die Laura Biagiotti inspireren tot een parfum van onvoorstelbare transparantie - zacht, puur, duidelijk.

Sprankelende fruitige tonen van watermeloen, lychee, meloen en cassis maken het voorspel verleidelijk vers. Bloemen-fruitig klopt het hart van de geur. Bloemenakkoorden van waterlelie, lotusbloem, roos en jasmijn worden gecombineerd met fluwelig-fruitige tonen van abrikoos, pruim en witte perzik. De poederachtige, houtachtige basisaanraking streelt de zintuigen met hints van vanille en sandelhout. Een droom van een geur, bloemig-fris en jong meisje-achtig.

Met de meisjesachtige geur LAURA wil Laura Biagiotti stimuleren om ten volle te genieten van het ontwaken van de romantiek. Leef je dromen! Met LAURA door Laura Biagiotti.

Lees meer
Laura Biagiotti Shower Gel
Laura Biagiotti Shower Gel
€ 10,66