main menu-icon
HANDCREME

Weleda Granaatappel Handcreme

3 5 5 4
|
Weleda Granaatappel Handcreme
Kies je Inhoud
3x50ml
50ml
50ml
€ 8,17
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 14

Productomschrijving

Weleda Granaatappel Handcreme

Een gezond lichaam is een lichaam dat zoveel mogelijk in balans is. Met de kracht van de natuur kan je het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en stimuleren. Dit principe vormt de basis onze zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen.

Verzorgt en beschermt de rijpere huid

- Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen
- Dringt snel in
- Warme geur die de zintuigen prikkelt

Granaatappel
De granaatappel is niet alleen erg gezond om te eten, maar vormt ook een uitstekende bron van ingrediënten voor natuurlijke verzorgingsproducten voor de rijpere huid.

Granaatappel Regeneratie Handcrème verzorgt intensief en helpt vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken op de handen voorkomen. De crème trekt snel in, zonder een 'vetfilm' achter te laten. Sesamolie en sheaboter reguleren de vochthuishouding en maken de huid zacht en soepel. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Natuurlijke etherische oliën van o.a. neroli en sinaasappel geven een subtiele geur die de zintuigen prikkelt.

Onze garantie voor 100% natuur

Classificatie: Natuurcosmetica

Hoe te gebruiken?
Handen na het wassen spaarzaam insmeren en verder naar behoefte gebruiken. Kan afwisselend gebruikt worden met Citrus Hand en Nagelcreme of Duindoorn Vitaliserende Handcreme.

Afmetingen

Hoogte: 12.6 cm
Breedte: 4.6 cm
Diepte: 3.3 cm

Lees meer
Weleda Granaatappel Handcreme
Weleda Granaatappel Handcreme
€ 8,17