main menu-icon

Intome Desinfecterende Spray

1 4 4 4
|
Intome Desinfecterende Spray
150ml
€ 4,72
Niet meer leverbaar

Voorraad: 0

Productomschrijving

Intome Desinfecterende Spray

Desinfectie spray van 150 ml.
Eenvoudig aan te brengen vanwege de spray flacon. De desinfectie spray doodt ziektekiemen en bacteriën op een effectieve en snelle manier. Deze desinfectie alcohol 80 spray is een ontsmettingsmiddel wat zonder enige toevoeging direct kan worden aangebracht. Door zijn compacte formaat is de spray handig mee te nemen en is altijd klaar voor gebruik. Een absolute must voor een adequate desinfectie.

Gebruik
Deze spray is direct klaar voor gebruik.
Maak voor gebruik eerst de te behandelen oppervlakken en materialen grondig schoon. Verwijder eventueel eerst gebruikte reinigingsmiddelen met schoon water en verwijder overtollig water. Droog het oppervlak hierna. Breng de juiste hoeveelheid desinfectie alcohol 80 spray aan zodat het oppervlak minimaal 5 minuten nat blijft. Laat het oppervlak hierna vervolgens goed aan de lucht drogen. Geadviseerd gebruik: 40-50 ml per m2 oppervlak. Minimale applicatietijd: 5 minuten.

De werkzame stof in deze desingfectie spray is ethanol 600 g / l. Geschikt voor desinfectie van kleine oppervlakken (max. 0,5 m2).

Lees meer
Intome Desinfecterende Spray
Intome Desinfecterende Spray
€ 4,72