main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


TABLET

Bronners Shikaki Tea Tree

|
Bronners Shikaki Tea Tree
Kies je Inhoud
354ml
354ml
€ 15,83
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Bronners Shikaki Tea Tree

Deze hand- en body zeep is glad, luxueus en bevat Dr. Bronner's beroemde castile soap basis voor rijk verzachtend schuim en hydratatie, gecertificeerd door hetzelfde National Organic Program dat voedsel certificeert.

Organische shikakai komt uit de zaaddozen van de kleine Zuid-Aziatische boom Acadia concinna, en is in India duizenden jaren gebruikt als een zachte conditionerende reiniger voor zowel huid als haar.

Deze zeep is geparfumeerd met biologische tea tree olie.

Vrij van schuimmiddelen, petrochemisch gemodificeerde ingrediënten, synthetische detergenten, siliconen en conserveringsmiddelen, gecertificeerd als fair trade en geen van de producten of ingrediënten is op dieren getest.

Masseer in bad of onder de douche een kleine hoeveelheid van het product over het lichaam. Afspoelen met lauw water. Herhaal deze procedure gedurende de dag voor de handen, wanneer nodig.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Bronners Shikaki Tea Tree
Bronners Shikaki Tea Tree
€ 15,83