main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VLOEIBAAR

Bronners Liquid Soap Eucalyptus

|
Bronners Liquid Soap Eucalyptus
475ml
€ 17,07
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Bronners Liquid Soap Eucalyptus

Dr Bronner Liquid soap eucalyptus is een zeep zoals je die nog nooit gebruikt hebt! Deze zeep heeft een biologische eucalyptusolie die de sinussen helpt te openen en heeft daarnaast ook een heel verkwikkende werking op het lichaam. De zeep van Dr. Bronner is natuurlijk en wordt met liefde gemaakt van volledig biologische en extra vierge olijfolie, kokosolie, jojoba-olie en hennepolie, met pure essentiële oliën. Afmetingen

Hoogte: 60 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 200 cm

Lees meer
Bronners Liquid Soap Eucalyptus
Bronners Liquid Soap Eucalyptus
€ 17,07