main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VLOEIBAAR

Bronners Shikaki Zeep Lavendel

|
Bronners Shikaki Zeep Lavendel
355ml
€ 13,42
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Bronners Shikaki Zeep Lavendel

Een ontspannende geur voor vermoeide en gestresste zielen. Lavendel kalmeert de zenuwen en het lichaam, brengt een vlak voor het slapen gaan of voor een stille, rustige start van de dag. De zeep is hydraterend en vormt een rijke, verzachtende schuim . De biologische Shikakai extract uit de zaaddozen van de Zuid-Aziatische acacia acacia concinna werd duizenden jaren in India gebruikt als een zachte, Ayurvedische Care for Skin & Hair.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Bronners Shikaki Zeep Lavendel
Bronners Shikaki Zeep Lavendel
€ 13,42