main menu-icon
INLEGKRUISJES

Natracare Inlegkruisjes

|
Natracare Inlegkruisjes
Minimale afname: 7 stuks.
Kies je Inhoud
18stuks
30stuks
18stuks
€ 2,66
Aantal:
-
+
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Natracare Inlegkruisjes

Zachte, gecertificeerd biologisch katoen en totaal chloorvrij, plastic, biologisch afbreekbaar materiaal betekent Natracare laat alleen een zachte voetafdruk op de aarde.

Natracare produceert inlegkruisjes van hoge kwaliteit, vrij van chemische grondstoffen en enkel vervaardigd met plantcellulose (95% biologisch afbreekbaar). De producten zijn kunststofvrij en niet gebleekt met chloor, ongeparfumeerd en extra zacht. Hierdoor zijn deze natuurlijke producten zeer geschikt zijn voor vrouwen met zelfs de meest gevoelige huid.
Natracare persoonlijke hygiene producten werden ontwikkeld als directe respons op de bezorgdheid over gezondheids- en milieurisicos door het gebruik van chloorgebleekte en met pesticide besproeide katoen en chemische grondstoffen in tampons en maandverband. Vooral voor de de gevoelige maar ook voor de gewone huid is het gewenst om het contact met petrochemische en chloorgebleekte producten zoveel mogelijk te vermijden. Het gebruik van Natracare Inlegkruisjes is daarom gunstig voor zowel het eigen lichaam als voor het milieu.

Afmetingen

Hoogte: 75 cm
Breedte: 75 cm
Diepte: 135 cm

Lees meer
Natracare Inlegkruisjes
Natracare Inlegkruisjes
€ 2,66