main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


INTIEME VERZORGING

Vagisan Vochtcreme Voordeelverpakking

|
Vagisan Vochtcreme Voordeelverpakking
Kies je Inhoud
50 gram
6x10gram
6x50gram
€ 88,05
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: 1

Productomschrijving

Vagisan Vochtcreme Voordeelverpakking

Tijdens de menopauze of overgang neemt de activiteit van de eierstokken af en produceert het lichaam minder van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. De wanden van de vagina en slijmvliezen van de uitwendige zone kunnen hierdoor dunner en droger worden.

Deze droogheid kan trekkerig aanvoelen. Symptomen van vaginale droogheid zijn bijvoorbeeld steken, jeuk, kleine wondjes en pijn tijdens geslachtsgemeenschap.  Andere oorzaken van vaginale droogheid kunnen zijn: anti-oestrogeen behandeling, anticonceptie pil, medicijn gebruik, chemotherapie, radiotherapie, zwangerschap en borstvoeding.

Lees meer
Vagisan Vochtcreme Voordeelverpakking
Vagisan Vochtcreme Voordeelverpakking
€ 88,05