main menu-icon
ANTI CELLULITIS

Weleda Granaatappel regeneratie olie

2 4 4 4
|
Weleda Granaatappel regeneratie olie
100ml
€ 18,15
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 3

Productomschrijving

Weleda Granaatappel regeneratie olie

Een gezond lichaam is een lichaam dat zoveel mogelijk in balans is. Met de kracht van de natuur kan je het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en stimuleren. Dit principe vormt de basis onze zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen.

Speciaal ontwikkeld voor bescherming en ondersteuning van de rijpere huid! Huidveroudering is een natuurlijk proces. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer de stofwisselingsprocessen van de huid verlopen. De elasticiteit en het vochtgehalte nemen af, evenals het vermogen van de huidcellen om zichzelf te vernieuwen. Invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld vervuiling of UV-straling, versnellen dit proces.
Granaatappel Regeneratie Olie helpt vroegtijdige huidveroudering tegengaan en verzorgt intensief. Plantaardige oliën van o.a. macadamia en jojoba reguleren de vochthuishouding. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Daarnaast bevordert zij de elasticiteit en spankracht van de huid. Natuurlijke etherische oliën van o.a. neroli, sinaasappel en sandelhout geven de olie een subtiele geur die de zintuigen prikkelt.
Lees verder...

Afmetingen

Hoogte: 13.5 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 3.5 cm

Lees meer
Weleda Granaatappel regeneratie olie
Weleda Granaatappel regeneratie olie
€ 18,15