main menu-icon
BODYLOTION

Vaseline Bodylotion Essential Healing

9 5 5 3
|
Vaseline Bodylotion Essential Healing
 68%
korting
Kies je Inhoud
200ml
400ml
6x400ml
200ml
€ 4,99
€ 1,57
1 x 200ml
1 x 1,57
€ 1,57
 
6 x 200ml
6 x € 1,54
€ 9,24
Bespaar 2%
8 x 200ml
8 x € 1,52
€ 12,16
Bespaar 3%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Vaseline Bodylotion Essential Healing

Trekt snel in en is niet vet

Vaseline Essential Healing - 200 ml - Bodylotion hydrateert diep om de droge huid te verzachten en te herstellen.

• Uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid.
• Verstevigt en laat de huid er gezonder uitzien.
• Bevat geconcentreerde en herstellende ingrdiënten.
• Houdt de droge huid 3 weken lang hersteld.
• Trekt snel in.
• Is niet vet.

Vaseline Essential Healing Bodylotion verzorgt de gevoelige, droge en gebarsten huid op intensieve wijze. Deze lotion versterkt je huid en laat deze er gezonder uitzien, zodat je huid zijn mooie glans terugkrijgt. Dankzij de hoog geconcentreerde en herstellende ingrediënten van deze verzorgende lotion voelt je huid snel weer zijdezacht aan. Zo kun je je huid extra verzorgen wanneer jij dat nodig hebt. De rijke bodylotion trekt snel in, plakt niet en voelt niet vet aan. Vaseline Essential Healing Bodylotion heeft een sterk herstellende werking dankzij de toevoeging van micro-druppels Vaseline. De Vaseline vormt een beschermend laagje op de huid dat vochtverlies helpt voorkomen, zonder vet aan te voelen. De herstellende werking van deze zachte lotion is klinisch bewezen. Vaseline Essential Healing Bodylotion zorgt wel 3 weken lang voor een beschermde en herstelde huid, zelfs op de extreem droge plekjes. Ook kalmeert de crème de droge, onrustige huid en helpt het jeuk voorkomen. Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten, waaronder ook deze Vaseline Essential Healing Bodylotion. Voor een optimale verzorging kun je ook gebruik maken van andere Vaseline-producten zoals de voedende serums of de zachte lippenbalsems.

Gebruiksinformatie 1. Open de flacon en breng de gewenste hoeveelheid bodylotion aan op de vingertoppen of in de handpalm. Je kunt de lotion ook direct op de gewenste plek aanbrengen. 2. Wrijf de bodylotion in op de huid en laat het kort intrekken.


Veelgestelde vragen over

1. Is Vaseline Essential Healing Bodylotion geschikt voor alle huidtypen?
De bodylotion is uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid, maar werkt ook goed op beschadigde plekjes.

2. Kan ik Vaseline Essential Healing Bodylotion ook gebruiken op mijn handen, of moet ik hiervoor speciale handcrème aanschaffen?
Vaseline Essential Healing Bodylotion kun je ook op droge handen of beschadigde plekjes op je handen gebruiken. Voor echt intensieve verzorging van je handen kun je ook een speciale Vaseline handcrème gebruiken. Deze crèmes zijn speciaal ontwikkeld om de huid van de handen te verzorgen.


Afmetingen

Hoogte: 16.2 cm
Breedte: 6.7 cm
Diepte: 3.1 cm

Lees meer
Vaseline Bodylotion Essential Healing
Vaseline Bodylotion Essential Healing
€ 1,57