main menu-icon
BODYLOTION

Vaseline Bodylotion Spray Repair Advanced

3 5 5 4
|
Vaseline Bodylotion Spray Repair Advanced
Kies je Inhoud
190ml
6x190ml
190ml
€ 6,62
1 x 190ml
1 x 6,62
€ 6,62
 
6 x 190ml
6 x € 6,42
€ 38,52
Bespaar 3%
8 x 190ml
8 x € 6,29
€ 50,32
Bespaar 5%
Aantal:
-
+
Op vrijdag na 22:00
maandag in huis


Voorraad: 9

Productomschrijving

Vaseline Bodylotion Spray Repair Advanced

Ontdek de nieuwste innovatie in huidverzorgingsproducten van het merk Vaseline.

Vaseline Repair Advanced - 190 ml - Bodylotion Spray hydrateert diep om de droge huid te verzachten en te herstellen.

• Uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid.
• Zonder parfum.
• Bevat geconcentreerde en herstellende ingrdiënten.
• Trekt snel in.
• Is niet vet.
• Handige, snelle spray.

Vaseline Spray & Go Advanced Repair Bodylotion verzorgt de gevoelige, droge en gebarsten huid op intensieve wijze. Dankzij de hoog geconcentreerde en herstellende ingrediënten van deze verzorgende lotion voelt je huid snel weer zijdezacht aan. Zo kun je je huid extra verzorgen wanneer jij dat nodig hebt. Deze spray bevat 2x zoveel hydraterende ingrediënten voor de droge huid. De herstellende bodylotion trekt binnen enkele seconden in en voelt niet vet aan. Vaseline Spray & Go Advanced Repair Bodylotion heeft een sterk herstellende werking dankzij de toevoeging van micro-druppels Vaseline. De Vaseline vormt een beschermend laagje op de huid dat vochtverlies helpt voorkomen, zonder vet aan te voelen. Zo zorgt deze crème voor een beschermde en herstelde huid, ook bij de extreem droge plekjes. Ook kalmeert de lotion de droge, onrustige huid en helpt het jeuk voorkomen. Doordat de speciale formule geen parfum bevat, is het uitermate geschikt om de gevoelige, ruwe huid te kalmeren. Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten, waaronder ook deze Vaseline Advanced Repair bodylotion. Voor een optimale verzorging kun je ook gebruik maken van andere Vaseline-producten zoals de voedende serums of de zachte lippenbalsems.

Gebruiksinformatie 1. Draai de dop in de juiste richting om deze te openen. 2. Houd de spray op 10 cm afstand van de huid en spray de bodylotion in één soepele beweging over het lichaam. 3. Wrijf de lotion in om de huid direct te hydrateren.


Veelgestelde vragen over

1. Is Vaseline Spray & Go Advanced Repair Bodylotion geschikt voor alle huidtypen?
De bodylotion is uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid, maar werkt ook goed op beschadigde plekjes.

2. Kan ik Vaseline Spray & Go Advanced Repair Bodylotion ook gebruiken op mijn handen, of moet ik hiervoor speciale handcrème aanschaffen?
Vaseline Spray & Go Advanced Repair Bodylotion kun je ook op droge handen of beschadigde plekjes op je handen gebruiken. Voor echt intensieve verzorging van je handen kun je ook een speciale Vaseline handcrème gebruiken. Deze crèmes zijn speciaal ontwikkeld om de huid van de handen te verzorgen.


Afmetingen

Hoogte: 20 cm
Breedte: 5.3 cm
Diepte: 5.3 cm

Lees meer
Vaseline Bodylotion Spray Repair Advanced
Vaseline Bodylotion Spray Repair Advanced
€ 6,62