main menu-icon
APPARATEN

Orange Care Muscle Massage Gun

|
Orange Care Muscle Massage Gun
Stuk
€ 65,99
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 4

Productomschrijving

Orange Care Muscle Massage Gun

De Muscle Massage Gun is een massageapparaat die je helpt om zelf je spieren te masseren en zorgt voor een optimale ontspanning waardoor je spieren sneller zullen herstellen. Met het massageapparaat stimuleer je de doorbloeding van je spieren en maak je jouw spieren losser. Hierdoor wordt de hersteltijd van je spieren verkort met als resultaat minder spierpijn.

Geschikt voor elk lichaam
Het massage pistool kan over het hele lichaam gebruikt worden. Het apparaat is niet alleen geschikt voor sporters, maar kan door iedereen gebruikt worden die graag zichzelf een massage geeft. Het apparaat heeft 3 snelheidsstanden van 1400 tot maximaal 3200 omwentelingen per minuut. Pas de massagekracht zelf naar de gewenste snelheid aan. Dankzij de 6 meegeleverde kopstukken kan je gemakkelijk alle verschillende lichaamsdelen en spiergroepen doelgericht masseren.

Gemakkelijk in gebruik
Dankzij de krachtige batterij kan het apparaat tot 3 uur lang gebruikt worden, afhankelijk van de massagesnelheid die je gebruikt. Het massageapparaat heeft 3 snelheden en 20 vooraf ingestelde programma’s. Dit is gemakkelijk te selecteren dankzij het digitale display, waar je ook het resterende accuvermogen kan zien. Dankzij de bijgeleverde opberg box kan je de massage gun overal eenvoudig mee naar toe nemen.

- Plat: een stevige massage geschikt voor grote spiergroepen en het hele lichaam.
- Toren: geschikt voor het hele lichaam.
- Kegel: perfect voor gewrichten, knopen, trigger points en deep tissue.
- U-vork: Ideaal voor de wervelkolom, kuiten, voeten en je nek.
- Rond groot: geschikt voor het hele lichaam.
- Rond klein: geschikt voor gewrichten en het hele lichaam

Lees meer
Orange Care Muscle Massage Gun
Orange Care Muscle Massage Gun
€ 65,99