main menu-icon
KALKNAGELS

Excilor Kalknagel Pen

3 3 5 1
|
Excilor Kalknagel Pen
 25%
korting
3,3ml
€ 23,96
€ 17,97
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Excilor Kalknagel Pen

Intensieve formule om kalknagels snel aan te pakken en effectief te behandelen

Excilor Kalknagel Pen ter bestrijding van kalknagel en schimmelnagels

Nagelschimmels groeien in en onder de nagel en zijn moeilijk te behandelen. Excilor is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van kalknagels en is zeer effectief door superieure penetratie van de nagel

- Effectieve behandeling - klinisch bewezen
- Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken
- 1 minuut per dag. Vijlen is niet nodig
- Makkelijk in gebruik en handig voor onderweg

Ingredienten
Verrijkt met glycerol, nagellipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Gebruiksaanwijzing
Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® gebruikt. Gebruik de pen applicator om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor® twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat u sokken of schoenen aantrekt. (Na elke applicatie kunt u nagellak aanbrengen, alleen niet vergeten om deze er weer af te halen bij de volgende applicatie). De pen na applicatie op de kalknagel goed sluiten om verdamping te voorkomen. Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit. De pen bevat voldoende vloeistof voor 400 applicaties.

Excilor Kalknagel Pen behandeling is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Afmetingen

Hoogte: 12.7 cm
Breedte: 7.5 cm
Diepte: 2.9 cm

Lees meer
Excilor Kalknagel Pen
Excilor Kalknagel Pen
€ 17,97