main menu-icon
VOETEN
Filter op
Sorteer op
Mycosan Anti-kalknagel  *Bestekoop
beste koop plaatje
Mycosan Anti-kalknagel *Bestekoop
10ml
De Mycosan Kalknagel Behandelset is klinisch bewezen tot 100% effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken, met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een drievoudige werking: 1. Heeft een effectieve doelgerichte werking 2. Het dringt door in de nagel en herstelt de natuurlijke staat hiervan 3. Voorkomt (her-)besmetting, door de vorming van een beschermend laagje. De extra grote verpakking is bruikbaar voor meerdere kalknagels.De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die kalknagel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de loszittende nagel waar de schimmel zit en heeft snel zichtbaar resultaat. Bij Mycosan Kalknagel zitten tien nagelvijltjes voor sneller resultaat. Mycosan Kalknagel behandeling is ook geschikt voor diabetici.                                                                                                                                                            De voordelen van de Mycosan Kalknagel Behandeling:• Klinisch bewezen effectieve formule• Zichtbaar resultaat binnen twee weken• Unieke precisiekwast voor moeilijk bereikbare plekken                                                               • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabetici• Inclusief 10 gratis nagelvijlen voor beter en optimaal resultaatHoe gebruik je de Mycosan Kalknagel Behandeling?• Gedurende vier weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. • Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Mycosan aan.• Laat het serum 1 minuut drogen. • Breng na vier weken het serum 1 maal daags aan tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid.
€ 31,03
Vanaf 2 € 30,10 p/s
+
Wartner Kalknagelkwastje
Wartner Kalknagelkwastje
7ml
De 3-in-1 formule van Wartner Kalknagelkwastje is effectief tegen kalknagels, vermindert verkleuring van de nagels en voorkomt verspreiding van de kalknagel.Zichtbaar resultaat na 2 weken (77% van de gebruikers zag na 2 weken , resultaat, 88% zag resultaat na 4 weken., Test uitgevoerd onder 73 gebruikers). , Vermindert verkleuring en verzorgt de nagel., Voorkomt de verspreiding van kalknagels en helpt nieuwe infectie voork, Bewezen effectieve formule tegen kalknagels.Verwijder eventuele nagellak voor u Wartner Kalknagelkwastje aanbrengt. Het is niet nodig de nagel te vijlen voor gebruik van Wartner Kalknagelkwastje. Breng Wartner Kalknagelkwastje 1 keer per dag aan op de schone en droge nagel, bij voorkeur voor het slapen gaan. Breng een dun laagje vloeistof aan op het gehele oppervlak van de aangedane nagel(s). Vermijd zoveel mogelijk de huid rondom de nagel om huidirritatie te voorkomen. Laat de nagel(s) enkele minuten drogen. Behandel de kalknagel(s) voor het beste resultaat elke dag totdat de gezonde nagel geheel is terug gegroeid en de gehele nagel er weer gezond uitziet. (De uitgroeiperiode van vingernagels is 6-8 maanden, van voetnagels 8-12 maanden.) Om kalknagels te voorkomen kunt u Wartner Kalknagelkwastje ook preventief gebruiken. Wartner Kalknagelkwastje bevat voldoende vloeistof voor de complete behandeling van minimaal 1 nagel.* 77% van de gebruikers zag na 2 weken resultaat. 88% zag resultaar na 4 weken. Test uitgevoerd onder 73 gebruikers. Wartner Kalknagelkwastje is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
€ 24,24
Vanaf 2 € 22,79 p/s
+
Mycosan Anti-kalknagel
Mycosan Anti-kalknagel
5ml
De Mycosan Kalknagel Behandelset is klinisch bewezen tot 100% effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een drievoudige werking: 1. Het is een effectieve doelgerichte werking 2. Het dringt door in de nagel en herstelt de natuurlijke staat van de nagel 3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje.De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die kalknagel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de loszittende nagel waar de schimmel zit en heeft snel zichtbaar resultaat. Bij Mycosan Kalknagel zitten tien nagelvijltjes voor sneller resultaat. Mycosan Kalknagel behandeling is ook geschikt voor diabetici.                                                                                                                                                            De voordelen van de Mycosan Kalknagel Behandeling:• Klinisch bewezen effectieve formule• Zichtbaar resultaat binnen twee weken• Unieke precisiekwast voor moeilijk bereikbare plekken                                                               • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabetici• Inclusief 10 gratis nagelvijlen voor beter en optimaal resultaatHoe gebruik je de Mycosan Kalknagel Behandeling?• Gedurende vier weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. • Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Mycosan aan.• Laat de serum 1 minuut drogen. • Na vier weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid.IngredientenAqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimenthyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.Indien u zwanger bent dient u Mycosan Kalknagel alleen te gebruiken onder toezicht en op aanraden van een arts. In zeldzame gevallen is een allergische reactie op een van de ingredienten mogelijk. Stop onmiddellijk met de behandeling als u tekenen van irritatie ziet. Raadpleeg uw huisarts als de problemen blijven bestaan.Uitsluitend bedoeld voor lokaal, uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Mycosan Kalknagel dient niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen. Knijp voorzichtig in de tube en sluit de tube na gebruik. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.Geschikt voor diabetici. Mycosan Kalknagel kan gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding.
€ 20,53
+
Excilor Kalknagel Forte Behandeling
Excilor Kalknagel Forte Behandeling
1st
Excilor Forte is een extra sterke behandeling met een innovatief werkingsmechanisme voor de behandeling van gevorderde kalknagelsExcilor® FORTE controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. De belangrijkste bouwstof van de nagel is keratine, wat moeilijk doordringbaar is. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker te behandelen is. Excilor® FORTE kan de nagel penetreren, zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Excilor® FORTE verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® FORTE is bewezen tijdens klinische studies.- 24 uur effectief door TransActive Plus Technologie- Direct kleurverbeterend en gladder effect- Aanbrengen 1x per dag en vijlen niet nodig- Kan gebruikt worden in combinatie met nagellakGebruiksaanwijzingExcilor® FORTE één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® FORTE gebruikt. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Excilor® FORTE aan. Laat de nagel drogen. Dit duurt 3-5 minuten. Daarna kunt u sokken en schoenen aantrekken. Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen. Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. Bij het aanbrengen niet te hard op het kwastje drukken. Na elk gebruik het flesje zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Het kan zijn dat zich aan de zijkant van het flesje een laagje vormt.Excilor Kalknagel Forte is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.
€ 27,97
+
Toon meer producten