main menu-icon
ELEKTR MONDVERZORGING
Filter op
Sorteer op
Oral B Elektrische Tandenborstel Trizone 600
gratis bezorgd plaatje
Oral B Elektrische Tandenborstel Trizone 600
Per stuk
De Oral-B TriZone 600 elektrische tandenborstelkop heeft de vorm van de borstel van een manuele tandenborstel, maar is ontworpen om aanzienlijk beter te reinigen. Je kunt poetsen zoals je gewoon bent, maar je verwijdert veel meer tandplak. Laad de elektrische tandenborstel op en activeer de drie speciale reinigingszones. De powertip maakt de achterkant van de tanden schoon, kortere borstelharen reinigen de tandoppervlakken en langere borstelharen reinigen diep tussen de tanden, voor een drievoudige reiniging. Je kunt nu je tanden poetsen zoals je gewoon bent, met een revolutionair resultaat.Producteigenschappen- Het 3D-reinigingssysteem pulseert en beweegt heen en weer om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.- TriZone-technologie met dynamische drievoudige reiniging is ontworpen om de bewegingen van professionele tandheelkundige reinigingsinstrumenten na te bootsen. De poetsbeweging van een manuele tandenborstel wordt nagebootst met het vermogen van een krachtige elektrische tandenborstel, voor een superieure mondverzorging.- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 1 functie: Dagelijkse reiniging plus zichtbare druksensor.- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je te veel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.TriZone-technologieOral-B presenteert opnieuw een grensverleggende tandenpoetsmethode met dynamische drievoudige reiniging. Andere Oral-B borstels zijn ontworpen om de beweging van professionele gebitsreinigingsinstrumenten te evenaren, maar de TriZone(Externe VIDEO (MP4)) VideoBedoeld voor : Adult 3D effect : Y Y/NTandenborstel modi : Daily care, Pulse Tandenborstel frequentie (pulsaties) : 20000 bewegingen per minuutTandenborstel frequentie (oscilaties) : 8800 bewegingen per minuutKleur van het product : White Voeding : Battery Type accu/batterij : Built-in Oplaadbare accu/batterij : Y Y/NOplaadstation : Y Y/NAantal handvatten opgenomen : 1 stuksAantal opzetborstels inbegrepen : 1 Aantal standen : 6 Groene oplaadindicator (LED) : Y Y/NOplaadbaar : Y Druksensor : Y Y/NSoort : TriZone toothbrush Twee minuten timer : Y Y/N
€ 47,29
+
Oral B Stages Power Elektrische Tandenborstel Op Batterijen Cars Voordeelverpakking
gratis bezorgd plaatje
Oral B Stages Power Elektrische Tandenborstel Op Batterijen Cars Voordeelverpakking
8x1stuk
Met de Oral-B Stages Power Cars leert uw kind geleidelijk te poetsen. Eigenlijk het leren van tanden poetsen net zoals het leren van sportief auto rijden. Veel geduld hebben en veel oefenen. Om tot een goede poetsbeurt te komen zijn er een aantal simpele regels. Blijf netjes op de baan. Zie uw tandvlees als de curbstones. Dit is een gebied die eigenlijk vermeden moet worden. Het gebit is de ideale lijn op de baan. Hou rekening met de tijd. Ieder rondje over het circuit duurt ook een bepaalde tijd. Een poetsbeurt duurt 2 minuten. Is deze poetsbeurt behaald? Dan zit jou lap erop!Oral-B Stages Power Kids is een elektrische tandenborstel met batterij die niet vervangbaar is.Omdat de opzetborstel vast is gemaakt aan de tandenborstel, is hij 3-4 maanden te gebruiken. Met een vervangbare opzetborstel is het zo, dat hij na 3 maanden zeker vervangen moet worden. Dit is eigenlijk hetzelfde principe.In de tandenborstel zit een batterij verwerkt, die niet te vervangen is. De tandenborstel is gemaakt voor een levensduur van 3-4 maanden. Na deze tijd is hij toe aan vervanging.Is uw kind gewend aan deze elektrische tandenborstel? Dan is het misschien wel tijd voor een upgrade. Iedere autosporter is altijd toe aan vernieuwing. Dit is bij iedere tandenpoetser ook zo!Wat maakt de Oral-B Stages Power Cars tandenborstel zo handig?- Goed instapmodel van een handtandenborstel naar een elektrische tandenborstel- Speciale opzetborstel voor de plekken waar gaatjes snel kunnen komen- Te gebruiken vanaf 3 jaar- Ergonomisch handvat – voor extra veel grip- Verbinden met de gratis Oral-B Magic Timer AppInhoud van de verpakking- 1 Stages Power elektrische tandenborstel, CarsLet op: dit is een wegwerptandenborstel, de batterijen kunnen niet vervangen worden.
€ 39,03
+
Oral B Stages Power Elektrische Tandenborstel Op Batterijen Princess Voordeelverpakking
gratis bezorgd plaatje
Oral B Stages Power Elektrische Tandenborstel Op Batterijen Princess Voordeelverpakking
8x1stuk
Met de Oral-B Stages Power Princess of Cars leert uw kind geleidelijk te poetsen. Eigenlijk het leren van tanden poetsen net zoals het leren van sportief auto rijden. Veel geduld hebben en veel oefenen. Om tot een goede poetsbeurt te komen zijn er een aantal simpele regels. Blijf netjes op de baan. Zie uw tandvlees als de curbstones. Dit is een gebied die eigenlijk vermeden moet worden. Het gebit is de ideale lijn op de baan. Hou rekening met de tijd. Ieder rondje over het circuit duurt ook een bepaalde tijd. Een poetsbeurt duurt 2 minuten. Is deze poetsbeurt behaald? Dan zit jou lap erop!Oral-B Stages Power Kids is een elektrische tandenborstel met batterij die niet vervangbaar is.Omdat de opzetborstel vast is gemaakt aan de tandenborstel, is hij 3-4 maanden te gebruiken. Met een vervangbare opzetborstel is het zo, dat hij na 3 maanden zeker vervangen moet worden. Dit is eigenlijk hetzelfde principe.In de tandenborstel zit een batterij verwerkt, die niet te vervangen is. De tandenborstel is gemaakt voor een levensduur van 3-4 maanden. Na deze tijd is hij toe aan vervanging.Is uw kind gewend aan deze elektrische tandenborstel? Dan is het misschien wel tijd voor een upgrade. Iedere autosporter is altijd toe aan vernieuwing. Dit is bij iedere tandenpoetser ook zo!Wat maakt de Oral-B Stages Power Princess of Cars tandenborstel zo handig?- Goed instapmodel van een handtandenborstel naar een elektrische tandenborstel- Speciale opzetborstel voor de plekken waar gaatjes snel kunnen komen- Te gebruiken vanaf 3 jaar- Ergonomisch handvat – voor extra veel grip- Verbinden met de gratis Oral-B Magic Timer AppInhoud van de verpakking- 1 Stages Power elektrische tandenborstel, Princess of CarsLet op: dit is een wegwerptandenborstel, de batterijen kunnen niet vervangen worden.Let op: dit is een assortiproduct en wordt geleverd in Princess of Cars uitvoering. U kunt een voorkeur aangeven, maar dit biedt helaas geen garantie dat die ook geleverd kan worden.
€ 39,03
+