main menu-icon
MONDVERZORGING
Filter op
Sorteer op
Gengigel Tandvleesgel *Bestekoop
 10%
korting

Gengigel Tandvleesgel *Bestekoop

20ml
Gengigel® is een medisch middel dat hyaluronzuur bevat dat d.m.v een biotechnologisch proces uit niet dierlijke stoffen wordt verkregen. Deze methode garandeert een hoge graad van zuiverheid. Hyaluronzuur is van nature actief in het regeneratieproces van het mondweefsel. Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur (Gengigel®) het tempo van het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel aanzienlijk versnelt. Gengigel® verbetert daarmee de parodontale behandelingen. Gengigel® heeft een goede hechting aan het slijmvlies, waardoor het op de plaats blijft waar het aangebracht is. Gengigel® is veilig in het gebruik, daar geen contra-indicaties met andere geneesmiddelen of neveneffecten aangetoond zijn. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol, is Gengigel® ook geschikt voor diabetici.  Gengigel® te gebruiken bij: Ontstoken tandvlees- Bloedend tandvlees- Terugtrekkend tandvlees- Aften- Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep, extractie, gebitsprothesen Wie kan er in het bijzonder baat hebben bij Gengigel®: Zwangere vrouwen; door hormonale veranderingen is de kans op gevoelig en ontstoken tandvlees groot (zwangerschaps-gingivitis).- Diabetici; door een betere doorbloeding kunnen ontstekingen worden teruggedrongen.- Rokers; door een betere doorbloeding herstelt Gengigel® de balans in het tandvlees. Gengigel® is leverbaar als: Gel (20ml), voor effectieve behandeling van tandvleesproblemen. - Mondspoel (150ml), voor onderhoud en behoud van gezond tandvlees. - Mondpray (50 ml), voor behandeling van tandvleesproblemen op moeilijk bereikbare plaatsen.
€ 9,95
€ 8,94
Vanaf 2 € 8,67 p/s
+
Gengigel Tandvleesspray

Gengigel Tandvleesspray

20ml
Gengigel Spray is een handige spray tegen ontstoken tandvlees en andere aandoeningen in de mond.Gengigel Spray bevat hyaluronzuur, dat is van nature actief in het herstellingsproces van het mondweefsel. Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur het tempo van het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel aanzienlijk versnelt.Gengigel is veilig in het gebruik, en is te gebruiken met andere geneesmiddelen. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol, is Gengigel ook geschikt voor diabetici. Gengigel Spray kunt u gebruiken bij:    Ontstoken tandvlees    Bloedend tandvlees    Terugtrekkend tandvlees    Aften    Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep, extractie, gebitsprothesenWie kan in het bijzonder baat hebben bij Gengigel?    Zwangere vrouwen:    Bloedend en gevoelig tandvlees zijn veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. Door de hormonale veranderingen kan het tandvlees meer op de bacteriën en plaque reageren.Tijdens de zwangerschap is er ook een verhoogde bloedtoevoer, dat kan resulteren in gezwollen, gevoelig tandvlees, dat bloedt bij het poetsen of flossen van uw tanden. Dit wordt zwangerschapsgingivitis genoemd en schijnt bij de helft van alle zwangerschappen voor te komen. Gengigel is veilig en kan gedurende de zwangerschap gebruikt worden om te helpen ontstekingen aan het tandvlees te verminderen.    Opgroeiende kinderen:    Gedurende de pubertijd zorgt de ontwikkeling van geslachtshormonen o.a. voor een verhoogde bloedstroom naar het tandvlees. Dit kan een toename van de gevoeligheid van het tandvlees veroorzaken en leiden tot een grotere reactie op iedere irritatie, inclusief voedseldeeltjes en plaque. Gedurende deze periode kan het tandvlees er rood en gezwollen uitzien.    Rokers:    Roken zou voor meer dan 50% van alle gevallen de oorzaak zijn van tandvleesaandoeningen. Onderzoek toont aan dat tabak het immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, het vermogen om infecties tegen te gaan verminderd en daardoor bacteriën de kans geeft zich te verspreiden. Gengigel stimuleert een betere doorbloeding en herstelt de balans in het tandvlees.    Diabetici:    Mensen met diabetes zouden gevoeliger kunnen zijn voor parodontale aandoeningen. Gengigel verbetert de doorbloeding en dringt de ontsteking terug.GebruiksaanwijzingSpray 1 of 2 keer op het ontstoken of gewonde weefsel met Gengigel Spray . Elk pufje garandeert een homogene en constante verspreiding van de vloeistof op het mondoppervlak. Houdt de fles verticaal.
€ 9,55
+
Sleepright Dura Comfort
gratis bezorgd plaatje

Sleepright Dura Comfort

Per stuk
Beschermt tanden en kroon- en brugwerk tegen tandenknarsen. N° 1 merk voorgeschreven door tandheelkundige professionals. Ontwikkeld door een tandheelkundige specialist. Comfortabel ~ klein. 12-jaar succesvolle bescherming tegen tandenknarsen.Geen Boil en Bite nodig (geen kokend water). Vrij van Bisphenol-A (BPA) en Latex. De meest duurzame gebitsbeschermer. Zelf aanpasbare technologie, past op elk gebit.Hoe werkt het?Bruxisme (tandenknarsen en/of -klemmen) is geclassificeerd als een neuromusculaire aandoening. Overactieve spieren kunnen er toe leiden dat de tanden breken, barsten, overmatig slijten of loskomen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme kan worden gerelateerd aan musculaire spanningen in het hoofd-halsgebied en pijn in de kaakgewrichten. De SleepRight®’s articulatie-beetplaatjes, vervaardigd uit een elastisch samengesteld materiaal, zitten heel comfortabel tussen de tanden en zijn ontworpen om de natuurlijke opening tussen de contactvlakken van de tanden te herstellen.Terwijl de SleepRight® de tanden beschermt tegen bruxisme, benadrukken we en raden we onze klanten ten zeerste aan zich te concentreren om de lippen samen en tanden van mekaar te houden om de spieren te leren ontspannen. Wanneer de spieren ontspannen geven onze hersenen signalen die toe laten de tanden te laten rusten op de beetplaatjes. Daar het een natuurlijke drang is om het gebit te sluiten, is het mentaal een oefening om de lippen samen en tanden van mekaar te houden.Hoe blijft de SleepRight® gebitsbeschermer op zijn plaats zitten?De SleepRight® gebitsbeschermer blijft op zijn plaats zitten door de natuurlijke weefselretentie tussen de lippen, wangen en de tong. Er zijn geen haakjes nodig die aan de tanden hechten, er wordt dus geen gebruik gemaakt van de tanden om het apparaat op zijn plaats houden. Terwijl de beetplaatjes vervaardigd zijn uit een stevig en veerkrachtig materiaal, is de thermisch-gevoelige geheugenstrip strip glad, zacht en flexibel. Dit bevordert de aanpassing aan de anatomie bij elk individu.De SleepRight® gebitsbeschermer is ontworpen door een tandheelkundig specialist en is reeds gebruikt door duizenden artsen over de hele wereld. De SleepRight® ’s state-of-the art technologie is speciaal ontworpen om de tanden te beschermen tegen bruxisme, beter bekend als tandenknarsen en/of tandenklemmen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme in verband kan gebracht worden met hoofd-, hals-, schouder- en rugspanningen. Het apparaat kan ook gedragen worden tijdens non-contact sportactiviteiten, waar de natuurlijke neiging van tandenknarsen en/of tandenklemmen kan optreden, zoals: golf, gewichtheffen, tennis, wielrennen, bowling, boogschieten, kleiduivenschieten, etc.
€ 54,85
+
Toon meer producten