Comvita Propolis Mondspray

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

Comvita Propolis orale spray bevat Propolis, die wordt gemaakt door bijen uit de natuurlijke hars geproduceerd door bomen als onderdeel van hun afweersysteem. Honingbijen verzamelen de hars, een mix van bijenwas en enzymen, en gebruiken deze om de bijenkorf te beschermen. Comvita Propolis mondspray bevat 10% UMF 10+ Manuka Honing. Manuka Honing verkrijgt wereldwijde erkenning voor zijn unieke eigenschappen.

Als 's werelds grootste fabrikant en verkoper van Manuka honing, is Comvita altijd toegewijd voor het verstrekken van garanties van frisheid, zuiverheid, veiligheid en authenticiteit aan wereldwijde klanten .

Comvita zegt: "Comvita was de eerste in de wereld die een nieuwe UPLC laboratorium methode uitvoerde die in één test voor UMF, eventuele gevolgen van de hitteschade en de frisheid van Manuka honing opspoort. Deze snelle 3-in-1-test heeft ons enorme voordelen gegeven bij het screenen op de hoogst mogelijke kwaliteit Manuka honing. We kunnen onze wereldwijde klanten van garanties voorzien dat de kwaliteit consistent is en blijft voor de volledige houdbaarheid van het product.