NA HET SCHEREN

Axe Black Aftershave

6 4 5 2
|
Axe
Axe Black Aftershave
 67%
korting
Op zaterdag besteld
maandag in huis
Voorraad: >50
100ml
€ 8,99
€ 2,88

Productomschrijving

Axe Black Aftershave

Ervaar het universum met anti-transpirants en deodorants van AXE, de beste haarproducten en een huidverzorgingslijn voor mannen om de juiste eerste indruk te maken.

Axe Black - 100 ml - Aftershave heeft een subtiele en verfijnde geur die niet overheerst, want less is more.

• De subtiele mannenlijn van Axe.
• Passend in een wereld die steeds harder schreeuwt om aandacht.
• Less is more.
• Voorkomt een rode en geïrriteerde huid na het scheren.
• Zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt.
• Geschikt voor de normale huid.

Axe Black aftershave kent een subtiele en verfijnde geur die in elk geval niet overheerst. De aftershave past perfect in de huidige, drukke wereld die schreeuwt om aandacht. De Axe Black aftershave is gemaakt met het idee dat minder juist ook meer kan zijn. De subtiele mannenlijn van Axe laat een man de hele dag fris voelen zonder overal bovenuit te springen. Axe Black for men is speciaal ontwikkeld voor de man die niet op de voorgrond wilt staan, maar zich de hele dag zelfverzekerd wilt voelen. Axe Black aftershave kent natuurlijk de unieke, vertrouwde samenstelling van Dove. De Axe Black lijn is door zijn subtiele kenmerken bij veel mannen favoriet. Het is na het scheren druppelbaar en gemakkelijk aan te brengen. De aftershave zorgt ervoor dat de huid na het scheren weer zal kalmeren en het voorkomt de rode, geïrriteerde huid. Het zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en extra zacht aanvoelt. Axe Black aftershave is bedoeld voor de normale huid. Naast Axe Black aftershave, is de subtiele mannenlijn verkrijgbaar in een verzorgende Douchegel, een heerlijke deodorant of een verleidelijke eau de toilette. Voor een optimaal gebruik combineer je meerdere producten van Axe Black for men. Less is more, live the understated lifestyle.

Gebruiksinformatie • Gebruik Axe Black aftershave na het scheren. • Zorg ervoor dat Axe Black aftershave niet wrijvend wordt aangebracht. • De druppelbare aftershave kan het beste met een klappende manier worden aangebracht, waardoor het goed kan intrekken.


Veelgestelde vragen:

1. Waar is Axe Black aftershave goed voor?
Axe Black aftershave zorgt ervoor dat de huid niet rood en geïrriteerd raakt na het scheren. Ook zorgt Axe Black aftershave ervoor dat de huid niet uitdroogt.

2. Wat wordt bedoeld met 'less is more'?
Less is more' is de uitspraak dat minder ook meer kan zijn. Veel mannen dragen liever geen overheersende geur met zich mee, waardoor zij kiezen voor de subtiele geur van Axe black for men.

Afmetingen

Hoogte: 12.2 cm
Breedte: 8.1 cm
Diepte: 3.3 cm

Lees meer