SCHEERGEL

Nuage Men Scheerolie

|
Nuage Men Scheerolie
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis
Voorraad: 26
25ml
€ 1,62
1 x 25ml
1 x 1,62
€ 1,62
 
10 x 25ml
10 x € 1,51
€ 15,10
Bespaar 7%
16 x 25ml
16 x € 1,46
€ 23,36
Bespaar 10%

Productomschrijving

Nuage Men Scheerolie

- Scheerolie Menthol Pre Shave met pomp
- Voor een koele en gladde scheerbeurt elke keer
- Inhoud: 20 ml

Begin uw dag met een verkoelende uitbarsting van hydratatie met deze Nuage-scheerolie, de menthol-formule geeft uw huid een verfrist gevoel tot uw volgende scheerbeurt. Perfect voor de gevoelige huid, de olie laat geen uitslag, brandwonden of droogte achter en in plaats daarvan zal uw huid aangenaam glad aanvoelen. In tegenstelling tot gels schuimt de olie niet op na het aanbrengen, voor een schitterend helder zicht tijdens het scheren, ideaal voor het vormen of vermijden van probleemgebieden. Voor een verbeterde scheerbeurt, de olie beschermt en hydrateert ook uw huid.

• Gebruik de Nuage Shave-olie die de hele dag vocht en hydratatie geeft voor een koel en soepel gevoel telkens wanneer u zich scheert.
• Gegarandeerd een glad scheerresultaat en sterk verbeterde scheerprestaties op je huid, mis je geen enkele haar bij het gebruik van deze olie.
• De stevige metalen fles is ideaal voor vliegreizen of om in je rugzak te bewaren, met 20 ml olie die meer dan 100 scheerbeurten mee kan.
• Geschikt voor moeiteloos nat of droog scheren, met deze olie heb je niet langer een droog en jeukend gevoel op je gezicht na het scheren.
• In tegenstelling tot gels genereert de olie een schuimvrije scheerbeurt, wat betekent dat u veel gedetailleerder kunt scheren en een onberispelijk afgewerkt uiterlijk krijgt.

Lees meer