main menu-icon
SCHEERMESJES

Gillette Fusion Power Scheermesjes

5 5 5 5
|
Gillette Fusion Power Scheermesjes
Kies je Inhoud
12 mesje
4 mesjes
12st
€ 45,73
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Gillette Fusion Power Scheermesjes

Gebruik Gillette voor een ongelofelijk glad en comfortabel scheerresultaat.

Als je een gevoelige huid hebt, kunnen veel dingen irritatie veroorzaken. Scheren hoeft zeker niet een van die zaken te zijn. Gillette Fusion Power is uitgerust met Gillette's geavanceerde technologie voor bewezen prestaties, zelfs bij een gevoelige huid. Het Gillette Fusion Power scheersysteem geeft je de scheerprestatie die je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien.

Het Fusion scheeroppervlak heeft 5 mesjes die dichter op elkaar zijn geplaatst om de druk op de mesjes te helpen verminderen voor uitstekend comfort. Door de introductie van de Gillette Fusion en de Technologie `Scheeroppervlak met 5 mesjes` krijgen mannen Gillette´s beste scheerresultaat ooit binnen de categorie scheersystemen zonder batterij.

De Fusion Power houder heeft vijf mesjes en geeft kalmerende micropulsaties.

De voordelen van Gillette Fusion Power:
- Micro-trillingen
De micro-trillingen helpen frictie te voorkomen en verhogen het glijvermogen van het scheersysteem zodat je de mesjes nauwelijks voelt.
- Comfort met precisie
Een flexibele Comfort Guard met 15 microribbels zorgen voor een extreem gladde en comfortabele scheerervaring door de huid licht op te rekken, terwijl je met de geïntegreerde Precisietrimmer het perfecte gereedschap in handen hebt om lastige plekjes te scheren zoals onder je neus, rond snor en/of baard en bakkebaarden. 
- Pure prestaties
Een betere scheerervaring betekent een huid die er beter uitziet en nog beter aanvoelt.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Gillette Fusion Power Scheermesjes
Gillette Fusion Power Scheermesjes
€ 45,73