main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

STRIPS

Veet Koude Waxstrips Oksels

|
Veet Koude Waxstrips Oksels
30stuks
€ 11,79
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Veet Koude Waxstrips Oksels

Gebruik de Veet Waxstrips Onderarm voor je Oksels voor een langdurig resultaat. De waxstrips zijn snel en gemakkelijk in gebruik en hebben een heerlijk parfum van nectarine. Met deze ontharingsstrips verwijder je zelfs de kortste haartjes. In de verpakking vind je naast de waxstrips ook twee nabehandelingsdoekjes.

Gebruik
Lees voor gebruik van Veet-waxstrips zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen op de verpakking. Zorg ervoor dat de huid voor de waxbeurt schoon en droog is. Je kunt dezelfde strip blijven gebruiken tot hij niet meer kleeft. Niet meer nodig om de strips tegen elkaar te wrijven om ze uit elkaar te halen! Je krijgt perfect resultaat na slechts 4 eenvoudige stappen:
1 Trek de strips voorzichtig van elkaar met behulp van de ronde lipjes.
2 Haar groeit op de oksels vaak in twee richtingen: het bovenste deel groeit naar boven, het onderste deel groeit naar beneden. Zorg er dus voor dat je dit gebied in 2 fasen onthaart. Plaats één hand achter je hoofd en strek je arm naar achteren om je huid te spannen, til je elleboog op en strek deze naar achteren om je huid strak te trekken. Breng een strip aan op een helft van je oksels en wrijf een paar keer in de haargroeirichting (weg van het midden van de oksel).
3 Houd je huid goed strak. Pak het lipje vast en trek de strip zo snel je kunt weg, tegen de haargroeirichting in. Trek de strip in één snelle beweging weg, parallel aan de huid, dus niet van de huid weg.
4 Verwijder na het ontharen de wax restjes van je huid met een nabehandelingsdoekje.

Lees meer
Veet Koude Waxstrips Oksels
Veet Koude Waxstrips Oksels
€ 11,79