main menu-icon

Geen levering van DHL op 1 juni

Vanwege Pinksteren worden er maandag 1 juni door DHL geen pakketten geleverd. Deze pakketten zullen 2 juni geleverd worden.

ZONNEBRAND
Filter op
Sorteer op
Piz Buin Allergy Zonnebrand Lotion Sensitive Factor(spf)50
50
Piz Buin Allergy Zonnebrand Lotion Sensitive Factor(spf)50
200ml
Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ is een zonnebrandcrème die een formule bevat die speciaal is ontwikkeld om de Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ te beschermen. Bij deze mensen kan zelfs minimale blootstelling aan UV-stralen tintelingen en huidvlekken veroorzaken. Deze eigenschappen maken het vervolgens moeilijk om van de zon te genieten. Met dit in gedachten, is Piz Buin Allergy niet alleen voorzien van een geavanceerde verdedigingssysteem dat een hoge bescherming biedt tegen UVA / UVB-straling, maar ook verrijkt met een uniek beschermend complex CALMANELLE®. Dit complex combineert FEVERFEW PFE ™, een krachtige antioxidant die helpt de huidceltolerantie voor de zon te vergroten en Symcalmin ™ een kalmerende agent speciaal ontworpen voor de gevoelige en kwetsbare huid. Naast zonnestraling voor de zongevoelige huid, heeft dit zonnescherm bovendien een snel absorberende textuur. Het biedt ook enkele uren hydratatie, verzacht de huid en helpt peeling te voorkomen, zodat u zonder zorgen van de zon kunt genieten. Bovendien is dit zonnescherm bestand tegen water en transpiratie.- Textuur: lotion;- Huidproblemen: blootstelling aan de zon, gevoeligheid;- Tijd van aanbrengen: vóór blootstelling aan de zon;- Leeftijd: 10+;- Huidtype: alle huidtypen, inclusief gevoelig;- Belangrijkste voordelen: beschermt de huid tegen UVA / UVB-straling, zorgt voor langdurige hydratatie, kalmeert de huid, wordt gemakkelijk opgenomen en is waterbestendig. HoofdingrediëntenCALMANELLE® een uniek beschermend complex, geformuleerd met FEVERFEW PFE ™; een krachtige antioxidant die helpt de huidceltolerantie voor de zon te vergroten en Symcalmin ™ een kalmerende stof die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid. GebruikBreng Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ gelijkmatig en in royale doses op het lichaam aan vóór blootstelling aan de zon. Het toepassen van een lagere dosis vermindert het beschermingsniveau aanzienlijk. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen met een handdoek. Vermijd blootstelling aan de zon 's middags en gedurende vele uren, zelfs wanneer u zonbescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit de buurt van direct zonlicht.
€ 9,59
+
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Face Cream Factor(spf)50
50
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Face Cream Factor(spf)50
150ml
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 is een zonnebrandcrème voor het gezicht die een hoge bescherming tegen zonnestraling biedt en de aan de zon blootgestelde huid onmiddellijk verfrist en hydrateert. Bovendien kan dit zonnebrandmiddel dagelijks worden gebruikt als make-upbasis.Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 is een zonnebrandcrème die de aan de zon blootgestelde huid onmiddellijk verfrist, beschermt en hydrateert. Dit product heeft een geavanceerd afweersysteem dat een hoge bescherming biedt tegen UVA / UVB-straling, waardoor de huid wordt beschermd tegen schade door de zon en vroegtijdige veroudering. Bovendien heeft Piz Buin Hydro Infusion een aangename gel-crèmetextuur die ideaal is om u een verfrissend water-licht gevoel te geven. Het is ook waterbestendig, beschermt tegen chloor en zweet en heeft een snel absorberende textuur die geen witte vlekken achterlaat na het aanbrengen. Bovendien kun je dit zonnescherm dagelijks gebruiken als make-upbasis.- Textuur: gel crème;- Huidproblemen: blootstelling aan de zon;- Tijd van aanbrengen: vóór blootstelling aan de zon;- Leeftijd: 10+;- Huidtype: alle huidtypen;- Belangrijkste voordelen: beschermt tegen zonnestraling en verfrist en hydrateert direct de aan de zon blootgestelde huid; kan dagelijks worden gebruikt als make-upbasis. GebruikBreng Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 gelijkmatig en in royale doses op het gezicht aan vóór blootstelling aan de zon of / en vóór make-up. Het toepassen van een lagere dosis vermindert het beschermingsniveau aanzienlijk. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen met een handdoek. Vermijd blootstelling aan de zon 's middags en gedurende vele uren, zelfs wanneer u zonbescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit de buurt van direct zonlicht.HoofdingrediëntenDrievoudige weerstand, een complex met geavanceerde UVA / UVB-filters om een onmiddellijk en effectief schild tegen lange UVA-stralen te creëren.
€ 9,43
+
Toon meer producten