FACTOR 50 EN HOGER

Ladival Zonnebrand Melk Voor Kinderen Factor(spf)50+

|
Ladival Zonnebrand Melk Voor Kinderen Factor(spf)50+
 7%
korting
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis
Voorraad: 2
Inhoud
200ml
€ 17,94
€ 16,53

Productomschrijving

Ladival Zonnebrand Melk Voor Kinderen Factor(spf)50+

- Makkelijk smeerbare melk
- Met Vitamine E en verzorgende oliën
- Extra Watervast

Ladival Zonnebrandmelk Kind Spf 50+ 200 ml.
Dermatologisch geteste zonnebrandbescherming ter voorkoming van door de zon veroorzaakte roodkleuring van de huid en zonnebrand bij de gevoelige huid (baby en kinderhuid, gevoelige huid van senioren) en bij neurodermitis.

Werkwijze
Vooral kinderen hebben een zeer gevoelige huid, aangezien hun lichaamseigen beschermingsmechanismen nog niet volledig zijn ontwikkeld. Ladival® voor KINDEREN is een sterk verzorgende emulsie. Het beschermt door een speciaal voor de gevoelige huid afgestemde filtercombinatie bestaande uit micropigmenten en synthetische filters. Deze combinatie is vooral bij neurodermitis zeer goed verdraagbaar: bij een studie met 222 kinderen, in de leeftijd van 2 tot 13 jaar bevestigen de behandelend arts en de betreffende ouders in meer dan 90% van de gevallen een goede tot zeer goede verdraagbaarheid. Bovendien nam gedurende het onderzoek het aantal neurodermitis-plekken aanzienlijk af. Ultra sterke zonnebescherming geeft de zonnebrandcrème met stralingsbeschermingsfactor 50+. Indien synthetische filters voor de huid niet verdragen worden, kan Ladival® voor kinderen met heldere micropigmenten gebruikt worden. Het mineraalfilter van dit zaakkundige product reflecteert de UV-A en UV-B stralen van de zon, waardoor deze niet de huid binnen kunnen dringen. Een UV-filter zoals de infrarood-A-beschermingsfactor met geselecteerde antioxidanten beschermen de huid tegen door de zon veroorzaakte roodkleuring van de huid en zonnebrand, maar ook tegen uitdrogen. Vitamine E werkt verzorgend en de natuurlijke oliën verzorgen de van nature droge kinderhuid.

Ladival® voor kinderen is extreem watervast en dermatologisch getest, het bevat geen conserveringsmiddelen of PEG-emulgatoren en is parfum- en kleurstofvrij. Het beschermt direct na het opbrengen. Zonnebrandcreme met heldere micropigmenten zorgvuldig uitsmeren. Het insmeren regelmatig herhalen, om de stralingbescherming te behouden.

Afmetingen

Hoogte: 15.5 cm
Breedte: 6.5 cm
Diepte: 3.8 cm

Lees meer