main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

FACTOR 50 EN HOGER

Piz Buin Allergy Sun Lotion SPF 50+

1 4 4 4
|
Piz Buin Allergy Sun Lotion SPF 50+
 40%
korting
200ml
€ 15,85
€ 9,49
1 x 200ml
1 x 9,49
€ 9,49
 
4 x 200ml
4 x € 9,11
€ 36,44
Bespaar 4%
5 x 200ml
5 x € 8,92
€ 44,60
Bespaar 6%
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Piz Buin Allergy Sun Lotion SPF 50+

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ is een zonnebrandcrème die een formule bevat die speciaal is ontwikkeld om de Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ te beschermen. Bij deze mensen kan zelfs minimale blootstelling aan UV-stralen tintelingen en huidvlekken veroorzaken. Deze eigenschappen maken het vervolgens moeilijk om van de zon te genieten. Met dit in gedachten, is Piz Buin Allergy niet alleen voorzien van een geavanceerde verdedigingssysteem dat een hoge bescherming biedt tegen UVA / UVB-straling, maar ook verrijkt met een uniek beschermend complex CALMANELLE®. Dit complex combineert FEVERFEW PFE ™, een krachtige antioxidant die helpt de huidceltolerantie voor de zon te vergroten en Symcalmin ™ een kalmerende agent speciaal ontworpen voor de gevoelige en kwetsbare huid. Naast zonnestraling voor de zongevoelige huid, heeft dit zonnescherm bovendien een snel absorberende textuur. Het biedt ook enkele uren hydratatie, verzacht de huid en helpt peeling te voorkomen, zodat u zonder zorgen van de zon kunt genieten. Bovendien is dit zonnescherm bestand tegen water en transpiratie.

- Textuur: lotion;
- Huidproblemen: blootstelling aan de zon, gevoeligheid;
- Tijd van aanbrengen: vóór blootstelling aan de zon;
- Leeftijd: 10+;
- Huidtype: alle huidtypen, inclusief gevoelig;
- Belangrijkste voordelen: beschermt de huid tegen UVA / UVB-straling, zorgt voor langdurige hydratatie, kalmeert de huid, wordt gemakkelijk opgenomen en is waterbestendig.

Hoofdingrediënten
CALMANELLE® een uniek beschermend complex, geformuleerd met FEVERFEW PFE ™; een krachtige antioxidant die helpt de huidceltolerantie voor de zon te vergroten en Symcalmin ™ een kalmerende stof die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid.

Gebruik
Breng Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ gelijkmatig en in royale doses op het lichaam aan vóór blootstelling aan de zon. Het toepassen van een lagere dosis vermindert het beschermingsniveau aanzienlijk. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen met een handdoek. Vermijd blootstelling aan de zon 's middags en gedurende vele uren, zelfs wanneer u zonbescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit de buurt van direct zonlicht.

Lees meer
Piz Buin Allergy Sun Lotion SPF 50+
Piz Buin Allergy Sun Lotion SPF 50+
€ 9,49