main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

FACTOR 50 EN HOGER

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcreme SPF 50

|
Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcreme SPF 50
 30%
korting
150ml
€ 15,56
€ 10,84
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcreme SPF 50

Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF50 is een zonnebrandcrème die de aan de zon blootgestelde huid onmiddellijk verfrist, beschermt en hydrateert. Dit product heeft een geavanceerd afweersysteem dat een hoge bescherming biedt tegen UVA / UVB-straling, waardoor de huid wordt beschermd tegen schade door de zon en vroegtijdige veroudering. Bovendien heeft Piz Buin Hydro Infusion een aangename gel-crèmetextuur die ideaal is om u een verfrissend water-licht gevoel te geven. Het is ook waterbestendig en beschermt tegen chloor en zweet. Heeft bovendien een snel absorberende textuur die geen witte vlekken achterlaat na het aanbrengen.

- Textuur: gel crème;
- Huidproblemen: blootstelling aan de zon;
- Tijd van aanbrengen: vóór blootstelling aan de zon;
- Leeftijd: 10+;
- Huidtype: alle huidtypen;
- Belangrijkste voordelen: beschermt tegen zonnestraling, verfrist en hydrateert de aan de zon blootgestelde huid onmiddellijk.

Gebruik
Breng Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF50 gelijkmatig en in royale doses op het lichaam aan vóór blootstelling aan de zon. Het toepassen van een lagere dosis vermindert het beschermingsniveau aanzienlijk. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen met een handdoek. Vermijd blootstelling aan de zon 's middags en gedurende vele uren, zelfs wanneer u zonbescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit de buurt van direct zonlicht.

Hoofdingrediënten
Drievoudige weerstand, een complex met geavanceerde UVA / UVB-filters om een onmiddellijk en effectief schild tegen lange UVA-stralen te creëren.

Lees meer
Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcreme SPF 50
Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcreme SPF 50
€ 10,84